TimTim Held

Mijn naam is Tim Held, ik ben geboren en getogen in het Limburgse dorpje Grevenbicht (Beeg), na een uitstapje van een jaar of 8 ben ik sinds 2017 weer woonachtig in Grevenbicht. Ik ben getrouwd met Daisy en samen zijn we de trotse ouders van onze 2 dochters Nikki (2012) en Kyara (2015).

Tijdens mijn eerste vakantie met Daisy en mijn schoonouders ben ik besmet met het vliegervirus. Wat begon met een 2-lijns Wolkenstürmer op het strand in Zeeland is inmiddels uitgebouwd tot een uitgebreide collectie aan 1-, 2-, en 4-lijners.
De collectie groeit nog ieder jaar en het zelf bouwen van vliegers staat nog steeds op mijn to do lijst, door tijdsgebrek is dit er helaas nog niet van gekomen.

Door de geboorte van onze dochters heeft het vliegeren de laatste jaren op een iets lager pitje gestaan, dit proberen we langzaam weer uit te breiden nu onze dochters wat ouder zijn.
De laatste jaren voert het 1-lijns vliegeren de boventoon. Zeker omdat de kids nu op een leeftijd komen dat ze ook graag mee willen vliegeren.

Het leukste aan de vliegersport vind ik nog steeds het Rev-vliegen, al kost het erg veel tijd om dit onder de knie te krijgen en doe ik dit eigenlijk te weinig.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als accountant/relatiebeheerder bij NBC Lemaire en partners te Sittard.

Al jaren ben ik te vinden als vaste kracht achter de bar tijdens de Rijsbergse Vliegerdagen. Daarnaast proberen we met het team zoveel mogelijk evenementen in binnen- en buitenland te bezoeken.

Wie weet tot snel op 1 van de festivals die we zullen bezoeken of aan de bar tijdens de volgende Rijsbergse Vliegerdagen!

 

Groeten,
Tim