Daisy Held

Mijn naam is Daisy Held-Soudant.

Ik ben geboren in 1985 en getogen in Maastricht. Ik ben getrouwd met  Tim en we wonen samen met onze twee dochters, Nikki en Kyara, in het Limburgse Grevenbicht.

Als klein meisje was ik vroeger vrijwel iedere zondag met mijn ouders te vinden op de Sint Pietersberg. Hier waren mijn vader en ik dan vaak de hele dag aan het vliegeren. Op het moment dat er lijnen ontknoopt moesten worden werd mijn moeder ingeschakeld.

Ik ben begonnen met het vliegeren van één-lijners. Mijn grote trots was een delta met twee eendjes erop. In de loop van de jaren is het twee-lijns vliegeren erbij gekomen.

Net zoals bij mij het vliegeren met de paplepel is ingegoten, is het nu onze beurt om dit over te dragen naar onze dochters. Met veel plezier reizen we stad en land af om met ons gezin en de Sky Pirates diverse vliegerevenementen te bezoeken.

Groetjes,
Daisy