IMG_0065Petra Baremans

Als klein kind ging ik altijd al samen met mijn vader “vliegeren”, gewoon een zelf gemaakt vliegertje met 1 lijn en dan zo hoog mogelijk de lucht in.

Toen ik in 1999 René leerde kennen kwam het gesprek dan ook al snel op het vliegeren, maar dan het vliegeren met een bestuurbare vlieger met 2 of 4 lijnen. Al snel had ik de smaak te pakken en waren we samen vaak op het strand te vinden.
De Tramontana is
zeker mijn favoriete 2-lijns vlieger, helaas komt hij nu te weinig uit de tas door tijd- en ruimte gebrek.

Inmiddels zijn René en ik getrouwd en hebben een dochter (2006), het vliegeren is alleen maar uitgebreid, na de 2- en 4-lijners zijn er vele eenlijners bij gekomen en zijn we in de zomer veel op vliegerfestivals te vinden.

Daarnaast ben ik in de winter graag bezig met het maken van vliegers, samen met Jan probeer ik iedere winter weer een mooie vlieger te maken, om deze op de vliegerfestivals te kunnen laten zien.

Natuurlijk draag ook ik mijn steentje bij aan de Rijsbergse Vliegerdagen, tijdens de Vliegerdagen kun je me vinden bij de info stand.

Naast het vliegeren heb ik een klein administratiekantoor en een creatief bedrijfje onder de naam “Ons Hobby Atelier”. Daarnaast ben ik altijd te vinden voor een goed boek en een gezellig avondje bioscoop of weekendje weg.

Tot snel op een van de vliegerfestivals!

Groetjes,
Petra